Εκδηλωσεις

Με μεγάλη μας χαρά, την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016, στο συμβουλευτικό κέντρο "Συν - εργάζομαι" (Μεθώνης 87, Πειραιάς), θα υποδεχτούμε την επιστημονική ομάδα της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.livewithoutbullying.com για μια όμορφη και ενημερωτική ομιλία για το θέμα του σχολικού εκφοβισμού αλλά καθώς και για την χρήση της πλατφόρμας από τους γονείς/παιδιά/εκπαιδευτικούς. Η συμμετοχή είναι δωρεάν!

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη στις 21 Ιανουαρίου του 2015 η εκδήλωση Μια αγκαλιά για το Παιδί που συνδιοργάνωσε το Συμβουλευτικό Κέντρο Συνεργαζομαι στον Πειραια. Παρακάτω σας παραθέτουμε μερικές φωτογραφίες της εκδήλωσης!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς (21/01/2015), το συμβουλευτικό κέντρο, παιδιών και ενηλίκων, «Συν - εργάζομαι» (Μεθώνης 87, Πειραιάς) διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση προς τους γονείς, με θέμα το παιδί (0 - 6 ετών).

Το συμβουλευτικό κέντρο “Συν – εργάζομαι” ετοιμάζεται να υποδεχτεί το καλοκαίρι με ένα μεγάλο παιχνίδι, για φιλανθρωπικό σκοπό, που θα μας γεμίσει χαμόγελα, χρώμα και θετική διάθεση. Σας περιμένουμε, Κυριακή 19 Ιουνίου 2011, στο Πισίνα cafe, Ακτή Θεμιστοκλέους 25, από τις 10.00 π.μ. μέχρι τις 19.00 μ.μ., για να παίξουμε Twister.

Το twister game έχει φανατικούς φίλους σε όλο τον κόσμο επειδή είναι απλό και ευχάριστο παιχνίδι. Ο παίκτης το μόνο που έχει να κάνει είναι να βάλει το χέρι και το πόδι του στο χρώμα που λέει ο τροχός. Κάθε φορά ανακοινώνεται νέο χρώμα και δεν πρέπει να ακουμπήσει με τον αγκώνα ή το γόνατο του κάτω, αλλά και να μην είναι στον ίδιο κύκλο δύο παίκτες. Ακούγεται εύκολο; Για να δούμε πόσο καλοί είστε με πολλούς παίκτες !

Η συμμετοχή σας στο παιχνίδι έχει την συμβολική τιμή των 3 ευρώ και όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, θα δοθούν στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, παιδικής προστασίας.

Αρχίστε να προπονήστε και σας περιμένουμε με φίλους – φίλες – αδέρφια – ανήψια – ξαδέρφια – κουμπάρους – boyfriends – girlfriends – μαμάδες – μπαμπάδες κ.τ.λ για μια γεμάτη Twister Day, σε ένα άκρως καλοκαιρινό χώρο. Εσείς θα λείπετε;

Το Χατζηκυριάκειο ίδρυμα παιδική προστασίας στον Πειραιά, φροντίζει 98 παιδιά σε όλη την Ελλάδα. Διοργάνωση: Συν - εργάζομαι, Συμβουλευτικό κέντρο παιδιών κ ενηλίκων, Μεθώνης 87, Πειραιάς. Πληροφορίες: www.synergazomai.gr, 210/ 46.15.314

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Παιδιών & Ενηλίκων «Συν-εργάζομαι» διοργανώνει την πρωτότυπη Έκθεση Φωτογραφίας «ΕΝΑ ΦΩΤΟΚΛΙΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ«, το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Μαΐου 2012 στην ιστορική λέσχη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.

Η πρωτότυπη έκθεση σκοπό έχει να αναδείξει την πόλη που όλοι αγαπάμε, τον Πειραιά, μέσα από τα μάτια των πολιτών, που καλούνται να απαθανατίσουν με τον δικό τους τρόπο διάφορα σημεία της πόλης.

Μπορείτε να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας στην ιστοσελίδα www.photofunpark.gr . Όλα τα έργα θα παρουσιασθούν στην έκθεση και στο τέλος της θα γίνουν ένα βιβλίο, που θα είναι διαθέσιμο για αγορά από κάθε ενδιαφερόμενο…

Το Πειραϊκό Εκπαιδευτικό Κέντρο Ατόμων με Αναπηρία (ΠΕΚ/ΑμεΑ) συμμετέχει στην Έκθεση με την συμμετοχική δράση «ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ!«

Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας και να ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΟΥΜΕ μαζί!