Εκδηλωσεις

Twister Day στις 19 Ιουνιου 2011

Το συμβουλευτικό κέντρο “Συν – εργάζομαι” ετοιμάζεται να υποδεχτεί το καλοκαίρι με ένα μεγάλο παιχνίδι, για φιλανθρωπικό σκοπό, που θα μας γεμίσει χαμόγελα, χρώμα και θετική διάθεση. Σας περιμένουμε, Κυριακή 19 Ιουνίου 2011, στο Πισίνα cafe, Ακτή Θεμιστοκλέους 25, από τις 10.00 π.μ. μέχρι τις 19.00 μ.μ., για να παίξουμε Twister.

Το twister game έχει φανατικούς φίλους σε όλο τον κόσμο επειδή είναι απλό και ευχάριστο παιχνίδι. Ο παίκτης το μόνο που έχει να κάνει είναι να βάλει το χέρι και το πόδι του στο χρώμα που λέει ο τροχός. Κάθε φορά ανακοινώνεται νέο χρώμα και δεν πρέπει να ακουμπήσει με τον αγκώνα ή το γόνατο του κάτω, αλλά και να μην είναι στον ίδιο κύκλο δύο παίκτες. Ακούγεται εύκολο; Για να δούμε πόσο καλοί είστε με πολλούς παίκτες !

Η συμμετοχή σας στο παιχνίδι έχει την συμβολική τιμή των 3 ευρώ και όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, θα δοθούν στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, παιδικής προστασίας.

Αρχίστε να προπονήστε και σας περιμένουμε με φίλους – φίλες – αδέρφια – ανήψια – ξαδέρφια – κουμπάρους – boyfriends – girlfriends – μαμάδες – μπαμπάδες κ.τ.λ για μια γεμάτη Twister Day, σε ένα άκρως καλοκαιρινό χώρο. Εσείς θα λείπετε;

Το Χατζηκυριάκειο ίδρυμα παιδική προστασίας στον Πειραιά, φροντίζει 98 παιδιά σε όλη την Ελλάδα. Διοργάνωση: Συν - εργάζομαι, Συμβουλευτικό κέντρο παιδιών κ ενηλίκων, Μεθώνης 87, Πειραιάς. Πληροφορίες: www.synergazomai.gr, 210/ 46.15.314