Νεα

Η Παντελίδη Φλώρα, Κοινωνική Λειτουργός και Επιστημονική Υπεύθυνη του συμβουλευτικού κέντρου "Συν-εργάζομαι" σε συνέντευξη με θέμα το mobbing (εργασιακό εκφοβισμό) στην Μαριάννα Μιχαλιτσιάννου για το voicenews.gr.

Η Παντελίδη Φλώρα, Κοινωνική Λειτουργός και Επιστημονική Υπεύθυνη του συμβουλευτικού κέντρου "Συν-εργάζομαι" θα παρευρεθεί στο 23ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχιατρικής (23 - 26 Απριλίου 2015) με σκοπό την παρακολούθηση του Συνεδρίου.

Την Τρίτη 21 Απριλίου 2015, η Παντελίδη Φλώρα (Κοινωνική Λειτουργός και Υπεύθυνη του συμβουλευτικού κέντρου "Συν-εργάζομαι) θα συμμετέχει στο Φεστιβάλ Παιδικού Βιβλίου στον Πολυχώρο Όστρια (Τζωρτζ 20 , Πλατεία Κάνιγγος).

Η Ομάδα παιδιών, ηλικίας 7-11 ετών, ξεκινάει την Παρασκευή 20 Μαρτίου και ώρα 16.45- 17.45, στο χώρο του "Συνεργάζομαι".

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη στις 21 Ιανουαρίου του 2015 η εκδήλωση Μια αγκαλιά για το Παιδί που συνδιοργάνωσε το Συμβουλευτικό Κέντρο Συνεργαζομαι στον Πειραια. Παρακάτω σας παραθέτουμε μερικές φωτογραφίες της εκδήλωσης!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς (21/01/2015), το συμβουλευτικό κέντρο, παιδιών και ενηλίκων, «Συν - εργάζομαι» (Μεθώνης 87, Πειραιάς) διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση προς τους γονείς, με θέμα το παιδί (0 - 6 ετών).