Συνεργατες
Φλωρα Παντελιδη - Κοινωνικη Λειτουργος

Η Φλώρα Παντελίδη είναι Κοινωνική Λειτουργός και ιδιοκτήτρια του συμβουλευτικού κέντρου “Συν-εργάζομαι”. Από το 2010 είναι υπεύθυνη της διεπιστημονικής ομάδας του Κέντρου και πραγματοποιεί ατομικές συνεδρίες συμβουλευτικής σε ενήλικες.

Η μεταπτυχιακή της εκπαίδευση αφορά την "Συμβουλευτική στην Ειδική Αγωγή, στην Εκπαίδευση και στην Υγεία” (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Τμήμα Ειδικής Αγωγής).

Χαριτω Στοφορου

Η Χαριτώ Στοφόρου είναι Ψυχολογος - Ψυχοθεραπεύτρια, απόφοιτος του Προγράμματος Ψυχολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μέσα από την προσωπική της αναζήτηση ακολούθησε την ψυχοδυναμική προσέγγιση και την ομαδική ανάλυση, όντας σπουδάστρια στην Ελληνική Εταιρεία Ομαδικής Ανάλυσης και Ψυχοθεραπείας.

Μαριλια Σιδερακου - Ειδικη Παιδαγωγος

Η Μαριλία Σιδεράκου είναι απόφοιτη του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του Τμήματος Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής Ψυχολογίας και αμέσως μετά την απόκτηση του πτυχίου της συμμετείχε σε ετήσια μετεκπαίδευση στην «Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση» στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.\

Σε μία ατέρμονη προσωπική της αναζήτηση για συνεχή ενημέρωση και απόκτηση γνώσεων παρακολουθεί διετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Ειδικής Αγωγής» του τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.